полезна информация

Полезна информация

Няколко лесни стъпки за резервация и плащане

Заявка за резервация

Резервация за конкретно пътуване можете да направите, като ни изпратите запитване с вашите предпочитания на e-mail: office@rtours.bg или от бутон „заявка за резервация“ във всяка програма от нашата интернет страница. Ако ли пък все още не сте си харесали точна оферта, но искате да пътувате, то ние с радост ще ви помогнем и съдействаме. Очакваме вашето запитване и подробности относно мечтана дестинация, период на пътуване, брой пътуващи и всички ваши желания, които се надяваме да можем да удовлетворим.

+359 883 47 77 35
office@rtours.bg

 

Форма за контакт

Обратна връзка

След получаване на вашето запитване, в рамките на 24 часа, ще ви отговорим на e-mail или ще се свържем с вас на посочения телефонен номер за обратна връзка. Ще получите писмено два документа от нас – предварителна информация за туристически пакет по смисъла на чл. 82, ал.1 т.1-9 от ЗТ и договор за туристически пакет с ОУ, които трябва да си разменим подписани. В същия момент ще очакваме да ни изпратите на e-mail/ viber/whatsapp акаунта на фирмата трите имена на всички туристи с латински букви, изписани по документ за самоличност, с който ще пътувате, номера и валидността му. За изготвяне на медицинска застраховка „разходи в чужбина“ е нужно ЕГН на всички пътуващи. Вашите данни при нас се обработват с висока степен на поверителност и са в сигурни ръце. След получаването им се заличават от кореспонденцията ни и се съхраняват в законоустановени срокове.

Записване

Записване е възможно директно на e-mail или чрез оторизирани Турагенти на Туроператора в цялата страна. Резервацията се счита за валидна след подписване на договор за туристически пакет и внасяне на депозит или пълна сума. Стойността на депозита зависи от дестинацията, политиката на хотела или програмата, по която се записвате, но минимум 30%, освен ако за резервираната услуга не важат други условия. Остатъчната сума трябва да бъде платена до 30 дни преди отпътуване. За краткосрочни резервации при по-малко от 30 дни преди отпътуване е дължима цялата сума в момента на резервирането.

За да гарантирате вашата резервация можете да заплатите сумата в брой на касите на Изипей в цялата страна /www.easypay.bg/, по банков път или с електронно банкиране.

Нашите банкови детайли:

Уникредит Булбанк

BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG73 UNCR 7000 1521 9978 20
Титуляр: Ертурс ООД

Основание за плащане:
номер договор на тур. пакет или името на екскурзията/почивката с дата на отпътуване

* Предварително ви благодарим за изпратеното към нас копие на платежен документ!

Полезна информация

За резервираните от вас услуги и след окончателно плащане, най-късно до 2 дни преди датата на отпътуване, ще получите на e-mail пълната информация за час и място на тръгване, номер на превозно средство и екскурзовод, места в автобуса по реда на записване и много друга полезна информация. За индивидуална резервация ще ви бъдат предоставени самолетни билети, документ за трансферна услуга или рент-а-кар, ваучер/и за хотелско настаняване, входни билети за музеи или атракциони, медицинска застраховка "Разходи в чужбина" или застраховка “Отмяна на пътуване”, ако сте си заявили такава в срок от 3-5 дни от заплащане на депозита.

Молим, обръщайте внимание при всяко едно пътуване на пълнотата на документацията и точността на резервираните услуги.

Пътуване създадено специално за вас

Вярваме, че всеки турист има различен начин на живот и собствено виждане за пътуването си, затова ще изготвим програма според вашите предпочитания. За целта ще ви зададем няколко въпроса, които ще ни помогнат да организираме вашето пътешествие по ваш вкус.

Лицензи

Удостоверение за регистрация
Zastrakhovka TO 24 25 g.

Данни за фактура

Ертурс ООД

дрес: гр. Добрич, ул. Дунав 18, вх. Г, ет. 3, ап.7

ЕИК: 203139377 /без регистрация по ДДС/

МОЛ: Марийка Андонова